Wat geweest is in Mei

 

Deze keer geen traditionele verenigingsavond maar een veilingavond georganiseerd door onze zustervereniging ‘Danio Rerio’ uit Delft.

Dat zijn altijd leuke avonden waar voor een ieder wel iets interessants is te vinden. Er waren dan ook flink wat mensen op deze avond afgekomen waaronder ook een flinke delegatie van ‘De Rijswijkse’.

 

En niet ten onrechte want er was meer dan genoeg aanbod van allerlei aquariumspullen. Wat dacht u van een zeer groot aanbod van prachtige Crypto’s. Zelfs zoveel dat een groot deel helaas onverkocht bleef. Het was teveel van het goede.

 

Daarnaast veel boeken, diverse pompen, filters, verwarmingen, visnetjes, koolzuurbemestingapparatuur, een compleet osmose apparaat, aquaria, meetinstrumenten, enz. Enfin, te veel om allemaal op te noemen. Ongelooflijk wat een aanbod. Waar halen ze het vandaan?

 

De avond verliep in zeer geanimeerde stemming. Af en toe werd er fanatiek geboden op een bepaald artikel maar het meeste ging toch voor een spotprijsje naar de liefhebber.

 

Omdat het aanbod zo groot was en de tijd voorbij vloog was er onvoldoende tijd om alles te veilen. Maar geen nood, er komt in het najaar weer een veilingavond. Dit keer bij ‘De Rijswijkse’.

 

Het was een leuke avond en de mensen van Danio Rerio worden bedankt voor de prima organisatie.

 

Tot de volgende keer.

 

Jan de Reus